Vores ambition

Fælles for de meget erfarne konsulenter i HNCO er vores store viden og faglige passion for forretningssystemer. Vi har alle et ønske om at gøre en markant forskel for vores kunder ved at levere troværdig og uvildig strategisk rådgivning i forbindelse med anskaffelse, implementering og drift af forretningssystemer (ERP+-). På baggrund af mange års kollektiv projekterfaring og opdateret markedsindsigt deler vi samtidig en ambition om at hjælpe kunderne sikkert i mål – uden at der nødvendigvis er tale om lange og dyre projektforløb.

I HNCO mener vi, at det i høj grad fortsat er nødvendigt med en uvildig rådgiver på ERP-området. De store konsulenthuse indgår alliancer med leverandører for at få del i implementeringsprojekterne og har derfor svært ved at varetage uvildig rådgivning. Markedet er ej heller blevet enklere at navigere i – på trods af at alle løsninger leveres i skyen og mange nye og mindre apps og Best-of-Breed-løsninger skyder op overalt. Samtidig investerer virksomhederne store penge og interne ressourcer i deres projekter med store forretningsmæssige og økonomiske risici. Derfor er behovet for en uvildig, strategisk rådgiver på sidelinjen fortsat til stede og måske endda vigtigtigere end nogensinde før.

*Ved ERP forstås forretningssystemer i bred forstand, det vil sige ERP, HR, BI, CRM, Løn og andre større og mindre IT-løsninger, som understøtter virksomheders forretningsprocesser.

Ét enkelt godt råd har nogen gange større værdi end 100 timers konsulentarbejde.